Butiken

Vi har sakta byggt upp vår verksamhet från en frukt- och grönsaksaffär till något som vi idag stolt kan kalla en liten saluhall. Här blandas primörer och delikatesser av alla de slag med en välmatad ostavdelning och en högklassig charkuteridisk. Och vi förädlar och förbättrar hela tiden utbudet!

  • Frukt – Vi har ett fantastiskt utbud av frukt av högsta kvalitet och säsong. Svenska äpplen, exotiska frukter, citrus av världsklass, mango, melon och mycket annat. Tack vare mångårig kunskap och väl inarbetade inköpskanaler får vi tag i den bästa frukten från hela världen.
  • Grönt – Även på grönsakssidan har vi ett brett utbud och håller mycket hög kvalitet. Från lokala odlare och duktiga producenter runt om i Europa. Är det något du saknar? Prata gärna med oss. Ofta kan vi ta hem det du vill ha på beställning. Äggen vi säljer är från en gård i Frillesås och en producent vi jobbat med i snart 30 år.

  • Charkuteridisk – Vår charkdisk är fylld av godsaker från hela världen. Italienska delikatesser, svensk entrecôte, lamm från Nya Zeeland, högrevsburgare på Black Angus och mycket annat. Vill du få tillagningsråd eller recept så har du kommit rätt. Vi pratar mycket matlagning här. Vi har även ett antal färdiglagade rätter du kan köpa med hem, goda såser och andra tillbehör.
  • Ostavdelning – Ostdisken är fylld av fina ostar från bl.a Sverige, England, Italien och Frankrike. Vi har smakat av dem alla och som vi säger; “De smakar gott”. “Kaxige Kal”-grönmögel från Ale, Baskiska hårdostar som storsäljaren “Itche Bay” och “Baskeriu”, Dansk “Vesterhavsost”,
    “Lucullus” en fransk vitmögelost, “Creamy Kaltbach” en krämigare Gruyère, Parmesanost m.fl.,m.fl. Vi har också ett stort utbud av delikata marmelader och kex att kombinera osten med om du så vill.
  • Delikatesser – I butiken hittar du olivoljor i olika prisklasser men av högsta kvalitet. Choklad och praliner. Nötter och mandlar. Pasta från Italien. Tryffelkräm, oliver, kryddor, majonäser och chutneys. Skorpor, småkakor och müsli mm,mm.
  • Bröd – Vi säljer bröd bakat av den franske surdegsbagaren Tomas och fredag och lördag säljer vi också ett litet utbud av Lasse-Majas surdegsbröd.
  • Blommor – Varje morgon besöker vi en blomstergrossist och får med oss blommor och växter av väldigt hög kvalitet. Utbudet förändras efter säsong och tillgång; tulpaner, pioner, hyacinter och praktfulla rosor. Vi samarbetar också med “Blomsterfarmen” #blomsterfarmen.se och får ett antal av hennes magiska buketter varje torsdag, under säsong.
Kontakta oss

Din lokala saluhallsbutik

-Vi har provsmakat allt; “Det smakar gott”.

Kontakta oss